Marlies van Velzen, edelsmid

ring-2-cirkels-
oorbellen-wingerd-zilver-var-2
hanger-4-cirkels-koper
hanger-4-cirkels-
amoebe-koper-var-4
armband zilverberk kopie
gedragendoordewind kopie
Mirte kopie
poppy lapis kopie
previous arrow
next arrow
ring-2-cirkels-
oorbellen-wingerd-zilver-var-2
hanger-4-cirkels-koper
hanger-4-cirkels-
amoebe-koper-var-4
armband zilverberk kopie
gedragendoordewind kopie
Mirte kopie
poppy lapis kopie
previous arrow
next arrow

Sinds de jaren negentig ben ik actief als beeldend kunstenaar. Nu werkt ik voornamelijk met metaal en hout als het om objecten gaat. Voor mijn sieraden werk ik voornamelijk in koper, zilver en goud. De cirkel en spiraal komen regelmatig als vormen terug in mijn werk zowel in mijn objecten als in mijn sieraden. Naast de cirkel is de natuur ook een belangrijke inspiratie bron voor mij. De vormen uit de natuur net iets anders toepassen leiden tot mooie vormen die ik in mijn sieraden kan toepassen.

Adres: Prinsegracht 14A – Den Haag
Website: www.marliesvanvelzen.nl

Scroll naar boven