Dorothy Wedderburn, textiel en kleding

Version 2
IMG_7825
Dorothy-Wedderburn-6
Dorothy-Wedderburn-5
Dorothy-Wedderburn-4
Dorothy-Wedderburn-3
Dorothy-Wedderburn-2
Dorothy-Wedderburn-1
previous arrow
next arrow
Version 2
IMG_7825
Dorothy-Wedderburn-6
Dorothy-Wedderburn-5
Dorothy-Wedderburn-4
Dorothy-Wedderburn-3
Dorothy-Wedderburn-2
Dorothy-Wedderburn-1
previous arrow
next arrow

Ik noem mijn kleding “ragments”.  Dit is een samenspel van de engelse woorden ‘garments’ (kleding) en‘rags’(lompen/coupons).
Als basis van mijn werk gebruik ik vaak afgedankte kleding, met name jassen. Deze haal ik uit elkaar, daarna maak ik er een geheel nieuw en uniek kledingstuk van. Ik combineer hierbij oude en nieuwe stoffen, zet er nieuwe voeringen in, geef het een andere kleur en breng er patronen op aan. Wat ontstaat is een nieuw, bijzonder en totaal uniek draagbaar kunstwerk.

Website: www.dorothywedderburn.com

Scroll naar boven