AFGELAST activiteit: Zondag 19 juni Frans Beelen en Janna Geesink

Door omstandigheden hebben wij deze demonstratie en lezing helaas moeten afgelasten. Wij hopen deze activiteit op een andere datum wel te kunnen doen.

0+1 jaar Galerie Zône – activiteiten

Zondag 19 juni zullen twee van onze vaste leden, Frans Beelen en Janna Geesink, elk een demonstratie of praatje houden voor belangstellenden. Kom deze middag langs tussen 13.00 en 17.00u en hoor van Frans Beelen hoe haar zeer eigen stijl sieraden van textiel en (edel)steen zich hebben ontwikkeld vanaf de jaren ’70 tot nu. In woord en beeld vertelt zij over haar werk en geeft zo ook een uniek inkijkje in haar atelier met daarin alle lapjes, bandjes, koorden, houtjes, (edel)stenen en kralen die als materiaal dienen voor haar zeer zintuiglijke sieraden… Frans start haar presentatie tweemaal: om 14.00u en om 16.00u in de galerie. 

_IGP2980_b_portret_2.jpg    _IGP9704 b (3).jpg

Goudsmid/ontwerper Janna Geesink toont deze middag, tussen de presentaties van Frans door, vanachter een kleine pop-up werktafel, hoe zij (van een lange draad edelmetaal) fijne, organische gouden en zilveren schakels vormt met behulp van hand en tang, deze vervolgens aan elkaar schakelt en dicht met de brander en ze uiteindelijk afwerkt tot mogelijk een nieuwe armband of een ketting… dat zal nog blijken. Hoe meer vragen u heeft, hoe korter het resultaat! 

pr janna werkplaats walsen.jpg    janna hangers fairmined kl.jpg

Even zonder gekheid, komt dat zien en vraag maar raak. Een kijkje in twee keukens dus op deze middag. Bijzonder leuk voor de sieraadliefhebber, maar ook erg interessant voor belangstellenden voor ‘het creatieve proces’ in het algemeen. Jong en oud(er) zijn welkom! 

Scroll naar boven