‘The Birds and the Bees, Nature in the city’, Harriet Impey, verlengd tot 31 mei

 

De prachtige exposite van Harriet Impey, is nog een hele maand langer te bewonderen bij ons in de galerie. ‘The Birds and the Bees, Nature in the city’ is de titel. Lente in Leiden. Geen beter moment om te genieten van de ons omringende schoonheid, van de vogels, insecten, schimmels en de bijen. Een speelse tentoonstelling om het leven in de stad te vieren.

Harriet is als een naturalist op ontdekkingsreis. Van jongs af aan is ze gefascineerd door de kleinste en intiemste details van de natuur. Ze leert constant, over de natuur en over nieuwe technieken, en deelt graag haar enthousiasme en kennis. Nieuwe ideeën en technieken leiden tot werk in diverse disciplines zoals glasfusing, keramiek, aquarel, acryl, collage, blokdruk en zilver.
Harriet groeide op in Oxford, studeerde in Cambridge en woont sinds 2001 in de stad Leiden. Ze werkt als kunstenaar en schrijver. Zij publiceerde twee boeken en exposeert regelmatig in Nederland, Engeland en Frankrijk.

Het is lente in Leiden – wat is een beter moment om te genieten van de schoonheid die ons omringt? Deze tentoonstelling is een ontdekkingsreis – een speelse viering van de insecten, vogels, schimmels en zelfs schaaldieren met wie we onze stad delen.

Scroll naar boven