September: Kunstroute, gast-exposant goudsmid Sonja Hunefeld en een feestelijke modeshow

Deze maand september tonen wij een interessante duo-expositie, is het weer Kunstroute (eind van de maand) en hebben wij gast-exposant goudsmid Sonja Hunefeld in de wisselvitrine met haar sieraden…

– Kunstroute –

Eind september is het weer zover! Op zaterdag de 24e en zondag de 25e bent u ook bij ons in de galerie van harte welkom tijdens de Kunstroute. Kunstenaars en galeries openen hun deuren die dagen voor publiek. Wij zijn altijd open in het weekend, maar toch is het een aanrader juist dan langs te komen. We hopen weer op veel belangstelling voor de (toegepaste) kunsten!

Neem een kijkje op de website: www.lakenhal.nl/kunstroute en plan een persoonlijke route of stap op de bonnefooi bij de deelnemers binnen. Wij kijken er alvast ontzettend naar uit. Een hele mooie route gewenst.

– In de wisselvitrine – gast-exposant Sonja Hunefeld

In het teken van ons 30+1 jarig bestaan, laten wij dit jaar het werk van een heel aantal verschillende oud-leden zien. Deze maand:

Sonja Hunefeld
‘More is more and less is a bore’. Deze zin past goed bij het rijke werk van Sonja Hunefeld. Al 18 jaar is zij goudsmid, met tegenwoordig haar atelier in het centrum van Den Haag. Naast eigen ontwerpen en werk in opdracht, zoals trouwringen, maakt zij ook in opdracht sieraden van door de opdrachtgevers meegebrachte sieraden. Zij werkt onder de naam ‘Odinsky Jewels’ en haar eigen collectie sieraden bestaat uit vaak zware, robuuste objecten met veel verfijning, gemaakt met traditionele, degelijke technieken. Kom haar opvallende werk zien en passen in september bij ons in de galerie!

– Tot slot –
In oktober staat een feestelijke modeshow met tekst en uitleg van ons vaste lid en couturier Anna Rotteveel op de agenda… Dit in het kader van ons 30 jarig bestaan.

Later volgt er meer informatie, maar noteer alvast de datum: zondag 16 oktober, in de galerie! Van harte welkom.

Groet van ons allemaal,
Frida, Carla, Frans, Anna, Bastiaan, Pauline, Dorothy, Rina, Mark, Claudia, Marlies en Janna

Scroll naar boven